ZIMSKA ŠOLA V NARAVI JE USPELA!

Areh, 23. 2. 2024 – Za učence 6. A in 6. B se je zaključila zimska šola v naravi na Arehu. Učenci so polni prijetnih vtisov! Povedali so, da je bilo njihovo bivanje zelo prijetno in da je bila hrana zelo okusna. Vsak dopoldan in popoldan so imeli šolo smučanja. Tekom tedna pa so jih poleg šole smučanja čakale številne popoldanske in večerne aktivnosti:

  • V ponedeljek so se odpravili na pohod, obiskal pa jih je tudi lovec in jim predstavil svoje delo.
  • V torek jim je čebelarka povedala zanimivosti o čebelah in čebelarstvu ter jih opomnila na pomembnost čebel. V nadaljevanju jim je učitelj smučanja natančno predstavil FIS pravila, torej pravila, ki veljajo na smučišču in bi jih morali dobro poznati vsi smučarji.
  • V sredo so se učenci OŠ Loče pomerili v kvizu Male sive celice proti učencem druge šole. Učenci OŠ Loče so zmagali, za kar jim čestitamo! Zvečer je prišel splavar, ki jim je predstavil splavarstvo.
  • V četrtek popoldan je učence obiskal čarovnik in jih navdušil s številnimi triki. Zvečer je sledila predstavitev učencev po sobah, razglasitev zmagovalcev v ocenjevanju urejenosti sob ter nepozabna zabava!

V nadaljevanju si lahko ogledate foto utrinke zimske šole v naravi!

Zapisala: Iva Gorinšek

Fotografije: Iva Gorinšek, Andrej Gumzej, Tina Lavrinc, Adrijana Potočnik

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost