Spoštovani starši, drage učenke, dragi učenci!

Ta svet je lep,

če nekomu nekaj daš.

Ta svet je lep,

če nekoga rad imaš,

če stisneš roko komu,

ki ga kaj boli.

Ta svet je lep,

če si človek do ljudi.

Tone Pavček

Kot ste najbrž že izvedeli iz medijev, je pred nami še en teden izobraževanja na daljavo. Menim, da pouk na daljavo dobro poteka, da kljub posebnim razmeram, v katerih živimo, učenci vsak dan znova s pomočjo naših učiteljev in učiteljic odkrivate in osvajate nova znanja – tokrat pač na drugačen način.

Nikar pa v teh trenutkih ne pozabite tudi na svoje dobre počutje in sprostitev. Vzemite v roko kakšno dobro knjigo in z njeno pomočjo odpotujte v nove svetove na krilih domišljije, oglejte si kak zanimiv film in predvsem – pojdite v naravo ter se naužijte svežega zraka. Ne pozabite na gibanje, ki je za ustrezen razvoj mladostnika zelo pomembno.

Vsi skupaj pa se spomnimo, da so najbolj dragocene stvari v življenju naše zdravje, da nas obdajajo ljubljene osebe ter toplo in mirno zavetje našega doma v hladni zimi.

Z okrožnico MIZŠ smo bili včeraj – v četrtek, 26. 11. 2020, seznanjeni, da je dr. Simona Kustec, ministrica za izobraževanje, znanost in šport, s sklepom določila, da se vzgojno-izobraževalno delo po obveznem predmetniku izvaja v enem ocenjevalnem obdobju, ki traja od 1. septembra 2020 do 24. junija 2021, razen za učenke/učence 9. razreda, za katere traja do 15. junija 2021.

Celoten sklep ministrice in okrožnica MIZŠ sta dostopna na spodnji povezavi.

Vse dobro vam želim, pazite nase in ostanite zdravi. Naj vas nov teden preseneti s čim lepim!

Metka Ambrož Bezenšek,

ravnateljica OŠ Loče

Adventni venček, Lara Marguč, 7. a

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost