Popestritev naše spletne strani (23. 3. 2020, 8:50)

Drage učenke, dragi učenci!

 

Začenjamo drugi teden dela na daljavo. Ker opažamo, da je spletna stran naše šole polna resnih obvestil in opozoril ter da nas le tu pa tam razveseli še kakšna druge vrste novica, vas danes vzpodbujamo, da postanete tudi vi, drage učenke, dragi učenci, ustvarjalci spletne strani OŠ Loče.

 

Radi bi, da mi na moj e-naslov ines.leskovar@osloce.net pošiljate najrazličnejše prispevke o tem, kako preživljate dneve doma, da fotografirate vaše izdelke ter napišete par vrstic o tem, kako ste jih izdelali, da mi pošljete vaše pesmi in zgodbe, ki se mogoče trenutno še skrivajo v vaših glavah in čakajo, da jih prelijete na papir … Skratka, da z bralci in bralkami naše spletne strani delite »novice« iz vašega življenja, ki se vam zdijo primerne za javno objavo na naši spletni strani.

 

Razumeti pa morate, drage učenke, dragi učenci, da bom seveda vse prejete prispevke pregledala in tiste, ki za objavo ne bodo primerni, tudi izločila. Najbolj zanimive prispevke pa bomo objavili tudi v letošnji številki Pisanih misli.

 

Torej, naj se ustvarjanje in popestritev naše spletne strani začne … Že nestrpno čakam na vaše prispevke 🙂

 

Vsem lep pozdrav in ostanite zdravi.

 

Ines Leskovar

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost