TVU – OB ČAJANKI ŠIRIMO ANGLEŠKO BESEDO

V četrtek, 30. 5. 2024, so člani Društva upokojencev Slovenske Konjice, ki radi nadgrajujejo svoje znanje, sedli v šolske klopi in prisluhnili zanimivim predstavitvam učencem 5. B v angleškem jeziku.

Ob čajanki in prijetnem vzdušju so mladi govorniki navdušili vse prisotne s tekočim znanjem angleščine. V angleškem jeziku so predstavljali sebe, opisali svojo družino, predstavili svojega najboljšega prijatelja ali hišnega ljubljenčka.  Njihovi nastopi so bili samozavestni in obarvani z bogatim besediščem. Poleg predstavitev je druženje ob dobri hrani in pijači popestrila še Zoja Klančnik, ki se je predstavila s pevsko točko Dandelions.

Po dogodku so gostje pohvalili učence za njihov trud in znanje ter se veselo pogovarjali o svojih novih spoznanjih. Vsi skupaj so sklenili, da bodo tovrstna srečanja še ponovili, saj so zelo popestrila njihov dan.

Učiteljici Alenki Tajnikar se zahvaljujemo za dobro pripravljenost učencev, organizacijo in odlično vodenje dogodka, ki je prispevalo k pozitivnemu vzdušju med vsemi udeleženci. Prav tako se zahvaljujemo učiteljici Maji Štefanič, da je skupaj z učenci pripravila sladke dobrote.

Zapisala: Andreja Rečnik, koordinatorica TVU Loče

Fotografije: Andreja Rečnik

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost