ZAKLJUČNA PRIREDITEV PROJEKTA »ODGOVORNO DO OKOLJA«

Loče, 5. 5. 2024 – V sredo, 24. 4. 2024, je potekala v Domu kulture v Slovenskih Konjicah zaključna prireditev projekta »Odgovorno do okolja«. Projekt organizira Javno komunalno podjetje Slovenske Konjice v sodelovanju s šolami v občini: OŠ Loče, OŠ Ob Dravinji, OŠ Pod goro.

Prireditve so se udeležili tudi učenci naše šole, ki so zmagali v tekmovanju za najboljše eko razrede. To pomeni, da so celo šolsko leto vestno skrbeli za čistočo razreda, skrbno ločevali hrano pri malici ter brali knjige z ekološko vsebino.

Najprej so predstavniki OŠ Loče, OŠ Ob Dravinji ter OŠ Pod goro izvedli eko parlament. Preostali udeleženci so si med tem časom ogledali likovno razstavo »Moj super obrok brez ostankov«. Vsak obiskovalec je imel možnost glasovati za najljubši likovni izdelek.

Na zaključni prireditvi so predstavniki eko parlamenta predstavili sklepe vsem zbranim obiskovalcem. Na prireditvi so razglasili tudi zmagovalce likovnega natečaja. Po mnenju občinstva je dosegel odlično 3. mesto na likovnem natečaju tudi učenec naše šole, Simon Tertinek iz 5. A. Za uspeh mu iskreno čestitamo! Vsi obiskovalci prireditve so si ogledali zabavno in poučno predstavo Črtek v mestu, ki jo je izvedlo gledališče KU-KUC.

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj fotografij.

Zapisala: Iva Gorinšek

Fotografije: Iva Gorinšek, Anuška Berdnik

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost