ŠPORTNI DAN NA POŠ ŽIČE

Četrtkov dan je bil za učence POŠ Žiče prežet s športom in veseljem. Ob sončnem vremenu so se zjutraj zbrali pred šolo in se peš odpravili v Loče, pripravljeni na dan, poln aktivnosti.

Prva postaja njihovega športnega dne je bilo šolsko igrišče v Ločah, kjer so opravili teke za športno vzgojni karton (ŠVK). Otroci so pokazali svojo vztrajnost in hitrost, pri tem pa spodbujali drug drugega, da bi dali vse od sebe. Švigali so po tekaških progah, medtem ko so na obrazih sijali nasmehi in srca utripala od vznemirjenja.

Nadaljevali so s programom Zlati sonček v telovadnici, kjer so se srečali s športnimi izzivi in vajami, namenjenimi izboljšanju njihove telesne pripravljenosti in spretnosti. Vodena vadba je omogočila otrokom, da so premagovali ovire in dosegali nove mejnike v svojem razvoju. Starejši učenci so se pomerili v igri košarke.

Po aktivnem dopoldnevu so se osvežili s sladoledom, ki jim je dajal novo energijo za nadaljnje dogodivščine. Ob druženju in smehu so si izmenjevali vtise o doseženih rezultatih ter si dajali vzpodbudo za prihodnje podvige.

Zadovoljni, polni novih izkušenj in vtisov so se odpravili nazaj v Žiče. Čudovito vreme je le še poudarilo nepozaben dan, ki so ga preživeli skupaj. Otroci so dokazali, da s trdim delom, vztrajnostjo in medsebojno podporo lahko dosežejo odlične rezultate ter obogatijo svoje življenje s športom in prijateljstvom.

Učenci in učiteljice POŠ Žiče

Fotografije: učiteljice POŠ Žiče

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost