AVTOBUSNI PREVOZNIK NOMAGO: NUJNO OBVESTILO GLEDE CESTNE ZAPORE TEPANJE – DRAŽA VAS

V ponedeljek zjutraj, do 8.00 ure (18.10.2021), bodo šolski prevozi po ustaljenem voznem redu.

——————————

Na relaciji Sl.Konjice – Dobrnež – Draža vas – Žiče – Loče – Poljčane – in obratno, bo od 18.10.2021 – do 30.10.2021, popolna zapora ceste.

In sicer na odseku med Tepanjem (vhod na AC) in delom Draže vasi – ZAPRT BO NADVOZ.

Zatorej bo onemogočen prevoz potnikov skozi celotno Dražo vas proti Tepanju nadvoz in naprej za Dobrnež in Sl.Konjice z javnim potniškim prometom, kot tudi s pogodbenim prevozom.

ŠOLSKI pogodbeni AVTOBUS za v šolo iz Sl. Konjic ob 7:10 V SMERI DOBRNEŽ – TEPANJE NADVOZ – DRAŽA VAS – ŽIČE – OŠ LOČE bo izveden sledeče:

Obstoječi bus bo peljal obvoz mimo Konjiške vasi, mimo Žič nato se bo sicer zapeljal tudi v Dražo vas (do centra, pri mostu) is smeri Žič, potem pa se bo obrnil in peljal nazaj iz Draže vasi v Žiče in nato v Loče OŠ.

Bo pa tudi dodatni kombi, ki bo ob 7:17 pobiral potnike iz postajališča Dobrnež in postajališča Tepanje nadvoz (OMV ob 7:20) in namesto skozi Dražo vas bo peljal po najbližji poti do v OŠ Loče

ŠOLSKI pogodbeni AVTOBUS ZA IZ OŠ LOČE DOMOV V SMERI ŽIČE – DRAŽA VAS – DOBRNEŽ, bo izveden sledeče:

Kot običajno ob 12:25 iz AP Loče vendar, kot že omenjeno, tudi delno v Dražo vas do centra pri mostu, nato nazaj v Žiče ter mimo Konjiške vasi v Sl.Konjice.

Torej otroci lahko normalno izstopijo v Centru Draže vasi ali pa se peljejo do Konjic, kjer bodo presedli na samo za njih pripravljen kombi, ki bo peljal mimo Dobrneža do postajališča Tepanje nadvoz, kjer bo tudi končna postaja.

**V tem času se lahko pojavijo tudi krajše zamude.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost