KIANOVIH 85 MEDALJ IN 25 POKALOV!

Karate sem začel trenirati januarja 2015 na pobudo mojega prijatelja Noaha v Karate klubu Loče, kjer me je trener Andrej Kolar naučil osnovne tehnike karateja.
Leta 2016 sem zamenjal klub in moje treninge je prevzela trenerka Šefka Golać – Šeki, ki je moja trenerka še danes.
To leto sem začel tudi z različnimi tekmovanji na domačih in tujih tleh. Vsak dan sem bolj spoznaval, da je to šport, ki me veseli. Z njim sem se naučil reda, discipline, spoštovanja, trdega dela, da lahko dosežeš rezultate, različne telesne sposobnosti – koordinacija, gibčnost. Ta šport me je privedel tudi do tega, da sem postal organiziran, kajti moram usklajevati šolske obveznosti, treninge, tekmovanja, reprezentančne treninge in tudi igre ter sproščanja.
Konec leta 2017 sem bil sprejet v otroško reprezentanco Karate zveze Slovenije in 2018 sem se prvič udeležil Balkanskega prvenstva, ki je zame trenutno najvišje tekmovanje.
V petih letih treningov in štirih letih tekmovanj sem osvojil okoli 85 medalj in okoli 25 pokalov, bil sem tudi dvakrat državni prvak, državni podprvak in dvakratni pokalni zmagovalec. Medalje sem osvajal tudi s svojima ekipama in z njima smo dosegli nazive državnih in pokalnih prvakov.
To je trenutno šport, v katerem se vidim tudi v prihodnosti, predvsem si želim nastopiti na tekmovanjih; kot so evropsko, svetovno prvenstvo in tudi premier lige WKF (Wold karate Federation), kar bi bilo mogoče že čez dve leti, glede na rezultate, ki jih bom dosegal, ko bom star 14 let.
Želim si, da bi bil tako uspešen, kot je moj vzornik Luca Valdesi in Michael Milon.
Lep športni pozdrav OSS!!

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost